Λίγα λόγια για μας:

Η βάση μας είναι στην Ναύπακτο, γνωστή παγκοσμίως ως LEPANTO. Εξυπηρετούμε με ενθουσιασμό και επαγγελματισμό όλους τους πελάτες μας! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που μπορούμε να σας ξεναγήσουμε στον πανέμορφο Κορινθιακό κόλπο για ημερήσιες κρουαζιέρες ή για κρουαζιέρες με διανυκτέρευση. Επίσης μπορούμε να σας ταξιδέψουμε σε κάθε παραλία του Ιονίου Πελάγους για μεγαλύτερα ταξίδια.

Ανάμεσα στα μέρη που μπορείτε να δείτε είναι το κάστρο της Ναυπάκτου το νησί Τριζόνια και το Γαλαξίδι.

Το νησί Τριζόνια είναι το μοναδικό κατοικημένο νησί του Κορινθιακού, με μοναδικές παραλίες προσβάσιμες μόνο με σκάφος και με ταβερνάκια για τοπικές συνταγές!

Tο Γαλαξίδι είναι ιστορική παραθαλάσσια κωμόπολη του νομού Φωκίδας και είναι από τις ελάχιστες πόλεις της Ελλάδος που έχει κρατήσει αναλλοίωτο το παραδοσιακό της χρώμα. Βρίσκεται στην Βόρεια ακτή του Κορινθιακού κόλπου στη δυτική πλευρά του κόλπου της Ιτέας

Προσπαθούμε πάντα να εξυπηρετούμε στα υψηλότερα επίπεδα τις ανάγκες σας. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε και αυτό θα είναι εμφανές σε όλο το ταξίδι σας.

Βίντεο

Λίγα λόγια για το σκάφος

Το σκάφος διαθέτει όλα τα συστήματα ασφαλείας και δύο μηχανές (2* Volvo Penta 150Hp) ώστε να είστε σίγουροι για την ασφάλειά σας.

Διαθέτει σωστικά και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για την ωραιότερη εμπειρία της ζωής σας, στη θάλασσα.

Το σκάφος διαθέτει μπάνιο και τουαλέτα σε ξεχωριστό δωμάτιο, όπως και διπλό κρεβάτι επιπλέον από τους εσωτερικούς καναπέδες. Επίσης διαθέτει κουζίνα και ψυγείο για την άνετη διαμονή σας, μονοήμερη ή πολυήμερη. Διαθέτει μεγάλη καμπίνα με τραπέζι ώστε να καθίσετε με τους φίλους σας ή την οικογένειά σας, όπως και εξωτερικούς καναπέδες με τραπέζι για να απολαύσετε την εμπειρία του σκάφους όσο το δυνατόν καλύτερα.

Επίσης διαθέτει Τηλεόραση και Ραδιοκασετόφωνο όπως και πρίζα ξηράς για οποιαδήποτε χρήση.

Οι τιμές μας είναι πολύ προσιτές για να μπορούν όλοι να απολαύσουν τις διακοπές με σκάφος χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουν μια περιουσία. Μπορείτε να νοικιάσετε το σκάφος για κάποιες ώρες (από 4 και πάνω) ή για όσες μέρες θέλετε.

Επίσης, συζητήστε μαζί μας για ενοικίαση εκτός σεζόν ή για ενοικίαση πολλών εβδομάδων.