Κορινθιακός Κόλπος και Ιόνια Νησιά

Ο Κορινθιακός Κόλπος είναι κλειστή και πολύ βαθιά θάλασσα που σχηματίζεται ανάμεσα στη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, δυτικά του Ισθμού της Κορίνθου. Αρχίζει από το Ιόνιο πέλαγος, δυτικά, και καταλήγει στον Ισθμό της Κορίνθου, ανατολικά. Διακρίνεται σε δύο επιμέρους τμήματα, τον Πατραϊκό και τον κυρίως Κορινθιακό, με συνολικό μήκος 127 χιλιόμετρα.

Στο Ιόνιο βρίσκονται πολλά νησιά, όπως η Κέρκυρα, οι Παξοί, η Λευκάδα, η Κεφαλονιά, η Ιθάκη, η Ζάκυνθος, και τα Κύθηρα, καθώς και αρκετά άλλα μικρότερα. Έχετε την δυνατότητα να επισκευθείτε όποιο ή όποια επιθυμείτε, με την εγγύηση του skipper που θα σας οδηγήσει στα πανέμορφα αυτά μέρη.

Τοποθεσίες και διαδρομές

Βόλτα στον Κορινθιακό

Μπορείτε να περάσετε μερικές μοναδικές ώρες κάνοντας κρουαζιέρα από το κάστρο της Ναυπάκτου μέχρι το νησί Τριζόνια, όπου θα γευθείτε τις τοπικές γεύσεις και θα γυρίσετε πίσω στην πόλη γεμάτος από μοναδικές εικόνες.

Ημερήσια κρουαζιέρα

Μπορείτε να περάσετε ολόκληρη την ημέρα πλέοντας από την Ναύπακτο έως το Γαλαξείδι και στην επιστροφή να δείτε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα κάτω από την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.

Πολυήμερες κρουαζιέρες

Μπορούμε να οργανώσουμε την κρουαζιέρα για σας και την οικογένειά σας από τον γύρο του Κορινθιακού έως την επίσκεψη σε όλα τα νησιά του Ιονίου.

Κορινθιακός κόλπος